desember 2011

happy new yearGenser: Isabel Marant, jakke: American Retro, jeans: Bikbok, sko: Diemme

Godt nyttår kjære blogglesere!Tilbakeblikk 1.


Ganske morsomt å se tilbake på året som har gått. Her er et lite tilbakeblikk fra første halvdel av 2011....


velkommen


GårsdagensGenser og skjorte: Acne, jeans: Bikbok, lue, Malene Birger, sko: Diemme1. juledagJakke og skjørt: Isabel Marant Etoile, kjede: Bjørg, sko: Alexander Wang, veske: CelineJulestemning


Her er det julestemning. God jul :-)


Merry Xmas


Skjørt: Acne, sko: Tods, topp: Marc by Marc Jacobs

Ønsker dere en riktig GOD JUL!


DagensTopp: T by Alexander Wang, skinnbukse: Barbara Bui


Litt farger
Ullgenser fra Isabel Marant Etoile. 

Beklager dårlig med outfit oppdateringer, men det er vanskelig å ta bilder når det blir så fort mørkt ute. Solen snur heldigvis i morgen så da går vi mot lysere tider.


Acne finest trash

Dette skjørtet fra Acne står øverst på ønskelisten nå!


New in..


Har nettopp fått inn nyheter fra Isabel Marant Etoile på Høyer Eger i dag. Dette skjørtet ble med meg hjem. Tenker å style det med en stor strikkegenser og sorte strømper.


IRO SS12
IRO her helt klart den nye favoritten! Merket er Fransk og stilen kan minne litt om Isabel Marant, men mer rocka. Elsker den franske stilen som blander det feminine med rocka og samtidig ser cool og avslappet ut. Tenk Emanuelle Alt og Kate Moss. LOVE!

Disse fantastiske jakkene får vi inn på Høyer trend til våren. Har alltid hatt en addiction på jakker så gleder meg veldig!


4. søndag i adventJakke: Isabel Marant, bluse: Equipment, bukse: Bikbok, skjerf: Acne, sko: Aldo, veske: Alexander WangTodaysJakke: Isabel Marant Etoile, genser: IRO, bukse: Zara, sko: Aldo, skjerf: Acne, veske: CelineELLE på besøk

I dag har ELLE vært på besøk og tittet inn i klesskapet mitt. Saken kommer i mars nummeret som er i salg i midten av februar. Gleder meg til å se resultatet!


Lyst til å jobbe på Høyer Eger?

Vi søker en assisterende avdelingsleder på Høyer Trend Woman fra mars måned.

Vi ser etter en dyktig selger som er strukturert og ryddig, og har en stor interesse for mote.

Dersom du er interessert, send kortfattet presentasjon av deg selv samt cv til deborah@hoyer.no og sett meg i kopi (annabel@hoyer.no)

Cala and Jade kelim


Vi fikk inn disse superkule veskene fra Norske Cala and Jade i går. Denne modellen med kelimteppe solgte rett ut av butikken i fjor, og nå er de endelig tilbake.


Skjørtet


Endelig fant jeg skjørtet på H&M som jeg har ventet på siden jeg så det på pressevisningen i høst. Trodde det var utsolgt, men plutselig hang det i butikken igjen - da måtte det bli med hjem!


Pastelljeans

Bildet er lånt fra KK.

Gleder meg til våren(eller jan/feb). Da får vi inn de mye bloggede leopardjeansene fra Current/Elliott i pastellfarger. Sykt freshe! Den rosa er favoritten, men den må røffes litt opp så den ikke blir for søt. 


B Belt


Disse kule beltene får vi inn på Høyer Eger i februar. Ser for meg det blir kult å ta to belter i forskjellige farger sammen.


Dagens outfit

Skjorte: Acne, genser: H&M trend, bukse: Helmut Lang, sko: Aldo, veske: Alexander WangYesterdayJakke og topp: Isabel marant, skinnbukse: Helmut Lang, sko: Alexander Wang, veske: Celine


Dagens detalj


Genser: Isabel Marant, skjorte: Zara, kjede: Camilla PrytzThe Perfect leather jacketGOSH! Hele gjengen døde når vi så denne vinrøde skinnjakken fra Mauro Grifoni på innkjøp i går. Det er den fineste skinnjakken vi har sett! Får litt Chanel feeling, samtidig som den er rocka. Det er fra prefall kolleksjonen så den kommer ikke før i juni/juli. Kan nesten ikke vente!!


Equipment silkebluserTil våren får vi Equipment silkebluser til Høyer Eger. Skjortene er favoritten til den tidligere Vogue redaktøren Carine Roitfeld. Equipment har alltid vært en tidløs klassiker, men merket har nå blittrelansert for å fylle inn noe vi jenter har manglet: Den klassiske(men ikke kjipe) silkeskjorten i alle mulige fasonger, farger og mønstre.


skodd for vinterenEr alt for lei av Uggs til å pakke de frem igjen i år.. Derfor skal disse skoene fra Diemme skal holde meg varm i vinter. Har også kjøpt en ekstra vinrød lisse så jeg kan bytte når jeg blir lei. Kule? Kjøpte de på Laaft på Eger.


JulerødGenser: IRO, bukse: Zara, jakke: Acne, veske: Alexander Wang, sko: Isabel marantSøndagsbrunchJakke: American Retro, genser: L.L Bean, bukse: Helmut Lang, sko: Rag and Bone, veske: ChanelOg vinneren er...
Se så fint det hadde blitt på H&M i Bogstadveien. Ble veldig stolt!

Tusen takk for alle de fine svarene både her på bloggen og i butikken. Det var så mange fine svar at jeg bokstavelig talt trakk vinneren ved å skrive papirlapper! Rettferdig og enkelt når det var mange gode svar.

Vinneren ble: Astrid. Gratulerer og håper du liker gaven!


021211Bukse: H&M, genser: Isabel Marant, sko: Whyred, veske: Chanel


H&M julekalenderI morgen kl 14:00 kan du møte meg på H&M i Bogstadveien. Jeg fikk oppgaven "sporty venninne", så om du har lyst til å vinne dette sporty antrekket må du svare på dette spørsmålet:

 Hva gjør du for å komme i julestemning?

Kommenter her, eller møt opp på H&M Bogstadveien i morgen kl 14:00. Gleder meg til å se deg! (Om du ikke bor i Oslo sender vi selvfølgelig gaven)


NY Sweeden


Ny genser fra Acne(herregenser). Elsker den vinrøde fargen!


Julekalender på Høyerbloggen

Et lite tips til dere lesere er å følge Høyerbloggen fremover.

Fra 1. desember og frem til julaften kan du vinne fantastiske gaver fra våre leverandører. Alt du trenger å gjøre er å følge bloggen og svare på spørsmålene vi legger ut.

Vi gleder oss til å dele ut premier for over 30.000 kr!

Følg bloggen her: www.hoyerblogg.no

 annabel

annabel

22, Oslo

Går siviløkonom på BI. Interesserer meg veldig for mote og klær og har laget en moteblogg for å dyrke min lidenskap. Håper dere liker det dere ser :) Kontakt meg på: annabel.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits