november 2011

Flowerpower
Kåpe: H&M trend, Jakke: Isabel Marant, skjorte: Zara, jeans: Bikbok, sko: Acne, veske: Chanel


Høyerblogg


Topp: Barbara Bui, skjørt: Patrizia Pepe

Sjekk HØYERBLOGGEN. Nytt innlegg hver dag fra de forskjellige Høyerbutikkene. Tirsdager blogger jeg om nyheter fra Høyer Eger så følg gjerne med!

www.hoyerblogg.noAcne thunder lea belt


Elsker mitt nye belte fra Acne!


Dagens outfitKåpe: H&M trend, jeans: Helmut Lang, genser: Isabel Marant, sko: Rag and Bone, veske: CelineSunny sunday


Ny jeans fra Halmut Lang, Genser: Isabel Marant Etoile, topp: Isabel Marant, sko: Acne, sølvarmbånd: David Andersen, veske: CelineForrige ukeBaggy jeans og sko fra Isabel Marant, genser: Bikbok, belte: DieselIts mineHer er kortversonen av kjolen fra Dagmar jeg viste i går. Kan også brukes som topp ved å dra den litt opp. Elsker den! Kjøpte også den lange som jeg skal bruke i et bryllup i februar. 


DagmarkjolenBildet er lånt fra Elin Kling

Etter å ha sett denne kjolen på Elin Kling sin blogg i august ble jeg helt forelsket. Kjolen er amazing og endelig har vi fått den inn på Høyer trend på Eger. Denne må bare bli min! Koster 1999,-


BaggyjeansKjede fra Camilla Prytz, skjorte: Acne, jeans: Isabel Marant

Har aldri eid en baggy jeans, men nå har jeg kjøpt en. Denne er passe baggy og er perfekt å kombinere med korte bouclejakker.


H&M outfitSkjørt, strikk, jakke fra H&M trend, sko fra divided.

Her er outfiten jeg valgte ut til bildene. Takk til H&M for en hyggelig kveld og tusen takk for antrekket.


H&M JuleverkstedNathalie og Marianne


Alexander og Marianne

Min H&M outfit

Maria 

Nathalie 

Elen


I går var 12 bloggere var samlet på H&M loves området i Bogstadveien. Her fikk vi masse julestemning. Vi spiste tapas, ble sminket, tok bilder og hørte på julemusikk. I tillegg fikk vi en oppgave hver hvor vi skulle sette sammen en julekalendergave. Mitt stikkord var "sporty" så trenger du treningstøy er du hjertelig velkommen til H&M 3. desember hvor du kan vinne kalendergaven.


GårsdagensHjemmestrikket skjørt, topp: Diesel, skjorte: Isabel Marant EtoileTodays


Hjemmestrikket skjørt laget av mamma. Elsker fargen!


Inka


Genser: Ralph Lauren(herregenser), jeans: Nolita, sko: Mexicana, veske: Louis Vuittonnytt belte


Etter mange belteløse år har jeg nå lyst til å bruke belter igjen. Nytt belte fra Diesel, kjøpt på Høyer.


Sminketips
Forrige uke var jeg modell i en video med dagbladet om sminketips til julebordssesongen. Trenger du noen tips ligger videoen nå på dagbladet.no og dere kan se den her!


Black/whiteJakke: Isabel Marant Etoile, topp: IRO, bukse: Bikbok, sko: Malene BirgerAll WhiteBukse: Zara, genser: IRO, sko: Rag and Bone, skjerf: Isabel MarantNew inNy jakke fra Zara.


Dagens outfit

Jakke: Zara, bukse og topp: Bikbok, veske: Alexander Wang, sko: TodsTodayJakke: Hjemmestrikket av mamma, bluse: Zara, bukse: Current ElliottSøndagParkas: Marc by Marc Jacobs, genser og sko: Isabel Marant, jeans: Joes jeans, veske: Louis VuittonIsabel Marant sneakers


Nye sneakers fra Isabel Marant med innebygd hel! Disse har jeg ønsket meg veldig lenge - in LOVE!


Tofarget


Ny cardigan fra H&M trend, bukse: Zara, kjeder: Zara og Isabel Marant, sko: Rag and Bone, veske: Louis Vuitton

Er veldig fornøyd med mitt nye kupp fra H&M trend. Denne cardiganen har angoraermer, glidlås og er tofarget. Dette gjør den mer spesiell og den har allderede blitt en favoritt. 

Nominering til Vixen Blog Awards er i gang. Synes du jeg fortjener å bli med blir jeg veldig glad om du nominerer meg :) Der kan du gjøre her!11.11.11Topp: Bikbok, blazer: Helmut Lang, bukse: Barbara Bui, sko: Alexander Wang, veske: CelinePerfeksjonØnsker meg disse buksene og denne jakken fra Zara, egentlig hele outfiten! Den er perfekt! Bildene er fra November lookbook.


THE BAG!


Se hva vi har fått inn på Høyer trend! Den kuleste vesken fra Alexander Wang noensinne! Gosh, tenk hvor kul denne blir til den lille sorte på julebordet.


Versace for H&M


I dag har jeg vært på pressevisningen til Versace for H&M. Gled dere til det kommer i butikk den 17. november!


Let it sparkleJakke: Helmut Lang, Genser: Isabel Marant, skjørt: T by Alexander Wang, veske: Alexander Wang, sko: Toids, sokker: MBMJ

Nye freshe sokker fra Marc By Marc Jacobs. Superkule å ha i ankelstøvletter. Vi har de på Høyer Trend på Eger.


07.11.11Topp: Marc by Marc Jacobs, skinnbukse: Barbara Bui, veske: Alexander Wang, sko: Acne


Fringels
Genser: Isabel Marant, bukse: Current Elliott

Har glemt å vise min nye favorittgenser! Elsker den, den er så kul!


Going to workJakke: H&M trend, topp og bukse: Bikbok, veske: Alexander Wang, sko: Acnecasual friday
Genser fra Isabel Marant EtoileDagmarNy kåpe fra Dagmar. Elsker fargen og snittet. Smal nede og oversized oppe.


H&M SS12I går var jeg på pressevisning for H&M SS12. Jeg blir alltid fristet når jeg går innom trendavdelingen på H&M, og SS12 skuffet ikke! Kolleksjonen bestod av freshe neonfarger, pastellfarger og kule skinnplagg. Forelsket meg helt i det hvite skinnskjørtet! Spring/summer kolleksjonen er allerede i butikk i uke 48, så her er det bare å glede seg!


Vil du hjelpe?

Kjære blogglesere,

Jeg hadde satt veldig pris på om dere ville stemt meg frem på Costume.no. Konkurransen går ut på å ha det fineste antrekket, så synes du dette var fint stem gjerne på meg HER!

Tusen takk!Rag and Bone sko i butikkNå har vi fått disse to fantastiske modellene fra Rag and Bone inn på Høyer Eger trend. Skoene er veldig behagelige på foten. Den øverste er modellen "Newbury" er allerede en hit i USA. Har allerede kjøpt den og tror den kommer til å bli en ny favoritt i høst. Elsker det røffe skinnet og fargen er perfekt til jeans.


annabel

annabel

22, Oslo

Går siviløkonom på BI. Interesserer meg veldig for mote og klær og har laget en moteblogg for å dyrke min lidenskap. Håper dere liker det dere ser :) Kontakt meg på: annabel.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits