oktober 2010

Ut på tur

Kåpe: Mango, bukse: Seven, skjerf: Cubus, sko: Uggs

For en fantastisk fin høstdag. Har gått en lang tur langs vannet på Bygdøy i det milde været.


Gårsdagens kuppKjole og jakke fra Zara. Har lenge sett etter en enkel kjole, og fant endelig denne på Zara.. Jakken kunne det like så gjerne stått navnet mitt på..


Going outKjole: Mango, sko: Viva Roma, veske: Louis Vuitton

Nå blir den en etterlengtet tur på byen etter eksamen i går.. Ha en fin kveld:)


LeoBukse og jakke: H&M, sko: Malene Birger, veske: Alexander Wang


Missoni

Kjøpte dette skjerfet fra Missoni for et par uker siden.. Superfine jordfarger blandet med rødtoner i det velkjente missoni mønsteret. Skjerfet spriter opp min mørke høstgarderobe og er spuerfint til beige.  Kjøpt på Høyer Luxury.


Dreaming..

Elin Kling og Acne Galaxy wool.

Denne jakken er øverst på ønskelisten nå!


 

Se min kjole..

Kjøpte faktisk denne kjolen fra Mango for noen uker siden. Falt umiddelbart for fargen som er perfekt til blek hud og plummefargede lepper (akkurat som Olivia)..

Ps: Olivia Palermo(og kjæresten) er modell for Mango.


Vårfavoritter fra Malene Birger

Bildene er fra Malene Birger SS11. Vi ser fortsatt mye av militærinspirerte jakker, haremsbukser, skinnbukser, høyt liv. Av farger går det for det meste i beige, brun, kakigrønn, sort, nude, offwhite og selvfølgelig hvitt (nydelige kombinasjoner).
 

RuterVest: kjøpt i København, skjorte: Abercrombie and fitch, tskjorte og belte: Zara, bukse: Joes Jeans, sko: Bianco


Dagens

Topp: Bikbok, bukse: Zara, smykke: H&M, støvler: Hunter


Isabel Marant furOMG! Denne pelsjakken fra Isabel Marant er bare halt fantastisk! Jeg har ikke ord.. Vi har tatt inn én på jobben(i andre farger), så bare venter på at noen skal prøve den på og ikke ville ta den av igjen.. Tenkte på Kate Moss med en gang vi fikk den inn og jammen meg har hun den ikke!


 

Litt nyttShorts fra Mango, skjørt fra Gina Tricot


Leppestifter - den nye lipglossenChanel Rouge Coco farge 21: Rivoli og Mac Satin Twig A20


Deminskjorte

Jeansskjorte: H&M, bukse: H&M, sko: Bianco


Blake igjenMatthew Williamson er kjent for sine fargesterke og mønstrete kreasjoner. Blått er definitivt hott!!


 

Going to schoolKjole: Nolita, støvletter: Apair, veske: Mulberry


KamelCape, hatt og bukse: Zara, genser: Bikbok, sko: Bianco, skjerf: Cubus


Mulberry LeahBlake Lively


Kate Bosworth

Skinnet på disse Leah veskene er superfint og hanskemykt. Nå sikler jeg etter en knallfarget veske, og må si jeg har falt for Blake Livelys knallblå Mulberry Leah.

Mulberry har hatt fantastiske veskekolleksjoner de siste årene. De har gått fra å være veldig klassiske og mye likt til å bli en av de hotteste. Bare tank på hvor mye hysteri det var rundt Alexa veskene! Har sett noen bilder fra SS11 kolleksjonen og den er etter min mening kanskje den beste på lenge. Skal på pressevisning i begynnelsen av november så gleder meg til å kunne ta og føle på veskene.


23. oktoberTopp og strømpebukse: Zara, skjerf: Isabel Marant, sko: Malene Birger, veske: Mulberry


Leopard + hatt

Nicole Richie - have always loved her style..

Hatt fra Zara.

Kan det bli en bedre kombinasjon? Det er superfresht!


Barnslig

Genser: Rütme, bukse: Bikbok, sko: Uggs, jakke: Helmut Lang, veske: Alexander Wang

 


 

HATTER


Zara, Zara, Malene BirgerKan gjøre ethvert antrekk litt mer spennende og perfekt om du har en såkalt "bad hair day".. Blake Lively er selvfølgelig å se med hatt.

 


 

Love it!Elsker fargen! Også er det jo Chanel couture..


 

Nytt i skoskapetSatt meg på venteliste da disse ble utsolgt i september, men endelig kom de inn igjen. Fargen er nydelig og de er faktisk veldig gode å gå i.. De er fra Bianco hvis noen lurte..


Wool, silk and leatherJakke: Zara, ulljakke: All Saints, bukse: Freddy the club, belte: Miss Sixty, støvletter: Apair, veske: Mulberry

Liker å blande ulike materialer sammen, noe som gir et spennende antrekk..


GOAT dressVictoria Beckham elsker sine vakre og fargerike ullkjoler fra GOAT. Jeg elsker det rene snittet og de knalle fargene. Utrolig fresht med fantastiske farger nå i de mørke høstmånedene. Hvor kult er det ikke å ha en knall orange ullkåpe i mengden av alle de sorte og beige?

 


 

Et dykk i arkivetSavner sommeren, men nå synes jeg det er deilig å kunne bruke boots, strikk og ullkåper.. Liker generelt høstkolleksjonene bedre enn sommerkolleksjonene, men gruer meg til at det blir så kaldt at man må ty til den ikke så fashionable boblejakken for å holde på varmen..


Intervju på femelle.noPå fredag ble jeg intervjuet av femelle.no og nå er saken ute på forsiden.

http://femelle.no/nettmedia/vil-vaere-noe-mer-enn-en-typisk-acne-blogger/

 


Forbedringer

Føler det blir mye likt på bloggen med det ene outfitbildet etter det andre.. Så egentlig lurer jeg på hva dere lesere liker? Er det noe dere savner eller noe dere vil ha mer av?

Blir kjempeglad for meninger og tips:)Jeg lar meg inspirere - Victoria Beckham


Her om "dagens"

Topp: Mango, bukse og skjerf: Zara, sko: Acne

 


 

 

PinkJakke: Malene Birger, bukse og topp: Zara, sko: Acne


Céline vesker hos Høyer Luxury

Vi får inn Céline vesker for våren - SS 11 på Høyer Luxury. Gleder meg!Céline veskene super sofistikerte og elegante og passer inn i den minimalistiske trenden som vi ser mer og mer av.. Når jeg tenker meg om har jeg ingen "stive" vesker og lurer på om jeg skal investere i en slik veske når vi får de inn hos Høyer Luxury.


Céline veskene har flere ganger blitt sett på Leighton Meesters arm.. Synes de kler henne godt!


Grandma

Skjorte: Mango, jakke: Juicy Couture, bukse: Bikbok, støvletter: Apair

Bestemor på tur i high waist-bukse, pen bluse og kamelfarget jakke..


Dagens

Jakke: Michael Kors, bukse: Bikbok, skjerf: Isabel Marant, veske: Mulberry

Er kjempefornøyd med mitt nye Isabel Marant skjerf som jeg kjøpte på jobben. Har fått sansen for litt sære farger og liker skjerfet bare mer og mer til mer jeg ser på det.. (litt sånn som en ny litt spesiell sang man må høre flere ganger for å like den, og hvor man tilslutt elsker den!). Vi kommer forresten til å få inn vesker fra Celine på Høyer Luxury  til våren!! Gleder meg som et barn, de er så klassiske og fine.. Poster noen bilder i morgen..


Litt krydder(farger) i hverdagen..Cape og skjerf: Zara, genser: Bikbok, bukse: Miss Sixty, sko: Topshop, veske: Mulberry

Dette er gårsdagens outfit i og med at jeg ikke fikk lastet opp noe bilde i går. Nå skal jeg ut å gå en tur i det fine høstværet.. Fargene er jo fantastiske ute nå!


No pictures today

Blogg.no vil ikke samarbeide med bildene i dag så må bare beklage dårlig oppdatering..

PS: bli "fan"(like) av "Annabels moteblogg" på facebook..


Fashion night out NYCVar det flere enn meg som simpelthen elsket antrekket til Lily van der Woosden i episode 3, sesong 6? Location var Fashion Noght out NYC 10. september 2010 i West Village. Tenk at jeg klarte å planlegge New York turen vår så vi dro HJEM den 7. september. Fashion night out er en kveld hvor (selvfølgelig)fashion er i sentrum og designere og modeller tar turen til butikkene som holder åpent til midnatt. Konseptet er at kundene kan shoppe, spise cupcakes(!), mingle til vin og dra videre ut.. Høres ut som en perfekt kveld for meg, eller hva sier dere? :)


Impuls


Mango AW10Fikk et lite shoppekick i dag.. Har blitt veldig glad i krydderfarger i det siste og blir blant annet inspirert av høstkampanjen til Mango. F.v. genser fra Bikbok, topp og skjorte fra Mango og skjerf fra Zara. Skjerfet blir spesielt fint til en kamelfarget kåpe..


Stella McCartney FalabellaIt vesken til Stella McCartney; Falabella i rød er helt fantastisk! Er det en ting jeg ønsker meg nå er det en rød eller plummefarget veske. Det er perfelt til sort, grått, beige, ja egentlig det meste som prikken over ién! Vi har vesken på Høyer Luxury i sort. Visste dere forresten at Stella ikke bruker skinn(!), men selvfølgelig gode erstatninger av ypperste kvalitet.


StrømpebukserHar egentlig aldri vært noe særlig fan av fargerike strømpebukser, men disse høstfargene kombinert med grove strikkeplagg eller tweed i grått eller beige/kamel er jo faktisk veldig fint. Minner meg mye om Blair fra Gossip girl.. Disse er fra Zara.


Isabel Marant SS11Koser meg med inspirasjon til en ny sesong i det kalde og mørke høstværet.. Isabel Marant skuffer ikke!


Øverst på ønskelisten

Gummiklokke fra Kyboe. Dette er en unisex modell så den er massiv. Utrolig kul og stor, like fin til hverdags som til fest..


I <3 saleTok meg en tur innom Holzweiler lagersalget i går og fant denne fantastiske jakken fra Muu Baa. Hele jakken er foret med kortklipt saueskinn og den satt som et skudd. Et virkelig kupp!

Det er fortsatt lagersalg hos Holzweiler både i dag og i morgen. De hadde mange godbiter så jeg vil anbefale en tur innom.


Her om dagen..Topp: Stella McCartney, bukse: Zara, sko og hatt: Malene Birger.

FlanellskjorteSkjorte: Abercrombie and fitch(herre), bukse:bikbok, sko og veske: Uggs


Looking coolOlivia Palermo -  real street style


Love my new jacket

Jakke og t-skjorte: Helmut Lang, bukse: Seven jeans, sko: Acne


The girl with the hat..

Jakke: Juicy Couture, bukse: Zara, hatt og sko: Malene birger, veske: Alexander Wang


Poncho

Poncho: Bikbok(gammel), belte: Diesel, bukse: Bikbok, sko: Malene Birger, veske: Mulberry Alexa

Todays outfit

Topp: Ane Mone, tights: H&M, jakke og sko: Malene Birger, veske: Mulberry Alexa


208, 505, 159, 509Mine favorittneglelakker fra Chanel. Fikk faktisk tak i 505 i New York(!)


annabel

annabel

21, Oslo

Går siviløkonom på BI. Interesserer meg veldig for mote og klær og har laget en moteblogg for å dyrke min lidenskap. Håper dere liker det dere ser :) Kontakt meg på: annabel.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits