juni 2010

Acnedrøm (som har blitt virkelighet)

Ny Acne Float kjole! Har lenge gått å siklet på denne herligheten og nå som den var satt ned med 40 % hadde jeg ikke lenger noe valg. Den satt som et skudd og jeg elsker blandingen av den grovt tweed sammen med korsettet.

Mine nye Ray-Ban Clubmaster

Topp: Zara, linbukse: Zara, sko: Steve Madden, veske: Mulberry, solbriller: Ray-ban

Dagens

Shorts: Levis 501, belte: vintage, topp: Bikbok, veske: Mulberry, sko: Aldo

HomemadeDet beste med hjemmestrikkede/heklede plagg er at du kan få plagget akkurat slik du vil ha det. I tillegg er det ingen som har lik! Se på genseren mamma har strikket til meg, store masker med A fasong - perfekt til en olashorts i sommer! Dette er en genser jeg lenge har sett etter i butikkene, men ikke funnet..

Ny jobb hos Høyer Luxury

Jeg har fått meg ny jobb på Eger hos Høyer Luxury.
Her selges eksklusive merker som Paul & Joe, Chloé, Stella McCartney, Alexander Wang og Herve Leger. 
Gleder meg veldig til å begynne den 1. august!Thomas Sabo
Elsker min nye sølvring fra Thomas Sabo og kjede fra samme merke med buffalohode. Kjøpt i dag hos David Andersen.

Statement smykke

Topp: Bikbok, shorts: H&M, kjede: Malene Birger, sko: Zara, veske: Mulberry AlexaStort statementsmykke fra Malene Birger

Heklet


Kjole: Topshop, kjede: Dyrberg Kern, Sandaler: Aldo, veske: Mulberry

Maxikjoler med dyp utrigning


Det er noe ved kjolene til vakre Blake Lively som jeg simpelthen elsker. Kombinasjonen av gulvlange maxikjoler og dyp utrigning er bare helt fantastisk! En så dyp utrigning krever at men viser mindre hud på andre steder av kroppen som ved en fotsid eller en langermet kjole.

Sokker i clogsMin kjære mor har fanget opp vårens store trend med sokker i sandalene, men prøver en liten vri ved å bruke sokker i sine brune clogs.

Den lille hviteKjole fra Twin set, veske fra MinElsker denne vesken fra Min by Ida & Jenny. Veskene er designet av to svanske jenter og kommer i sort, hvit og brun i forskjellige varianter med både frynser og nagler.
Kjøpte vesken hos Milla Boutique på House of oslo i fjor, men tror de har de i år også.

Prinsessekjoler


Madeleine var kledd i lyseblått sammen med dronning Silvia. Madeleine velger ofte lyseblått som kler hennes solbrune hud og lyse hår.


Märtha Louise ser fantastisk ut i denne cerisefargede kjolen. Kronprinsesse Mary i en grønnaktig chiffonkjole.Og til slutt en utrolig vakker lyseblå kjole på vår kommende dronning. 

Lene Nystrøm for Ole Lyngaard


Lene er utrolig vakker på disse bildene for Ole Lyngaard. I tillegg er jo smykkene helt fantastiske.. 

Ti-mo vareprøvesalgFikk handlet meg litt Ti-mo på vareprøvesalget i dag. Utrolig mye fint til en billig penge.
Du har fortsatt muligheten til å gjøre noen reale kupp i morgen og på søndag fra kl 10. Vareprøvesalget finner du i Skovveien rett over gaten ved Benedikte Ferner.
Fikk også kjøpt med denne fra Zara. Den kan "røffes" opp til en jeansshorts, men kan også få en mer klassisk look til en høy chinos.

Nytt costume!Løp og kjøp! Kvelden min er hvertfall reddet..

Torsdagsoutfiten


Jeansjakke: Guess, shorts: H&M garden collection, singlett: Bikbok, sko: UGGs, veske: Mulberry

Frynser og nappaskinn


Tskjorte og sko: Zara, short og kjede: H&M, veske: UGGs, belte: vintage

Tom Ford Dominique


Elsker disse brillene!

Hva synes dere?

Frognerparken


Solbriller: Tom Ford, Jakke: Topshop, Shorts: H&M garden collection, kjede: Asos, veske: Louis Vuitton

DagensJakke: H&M, olashorts og sykkelshorts: Bikbok, sko: Zara, belte: vintage, veske: Mulberry Alexa

Klokker i plast

Bilde en og to er Toy Watch og de to nederste er Tiwa.

Toy Watch og Triwa klokkene er en stor hit i år og har allerede blitt sett på flere kjendiser. Plastklokkene veier ingen ting og ser utrolig freshe ut. Toy Watch er amerikansk og Triwa er faktisk svensk. Igjen ser vi at svenskene får det til!

Klokkene kan kjøpes her: www.triwa.com og www.toywatchusa.com 

Hvilken klokke liker du best?

Tinnsoldater
Se hva jeg fant hos skobutikken Zanzibar i Bogstadveien! Verdens kuleste kjeder med prinsesser, aper, griser og hunder dresset opp i tyllskjørt buksedresser, strass og kroner. De små "tinn-prinsessene" er fulle av små detaljer og hver og en er laget for hånd av en fransk smykkedesigner. Det kuleste er at designeren lager kun en av hver så du kan finne ditt eget unike smykke! Ekstremt små morsomme detaljer som at de har strassperler på trusa under tyllskjørtet. Jeg klarer ikke glemme hunden med det grønne tyllskjørtet! Prisen ligger på rundt 2000, og de er laget av tinn som er forsølvet.

GårsdagensBlazer, shorts og sko fra Zara, veske fra Mulberry, Kjede fra Camilla Prytz

Endelig sommer!


Kjole fra Acne, armbånd fra H&M

Carries nydelige kjoler fra SATC2
Bildene er hentet fra: net-a-porter

For dere som allerede har sett filmen vil dere nok kjenne igjen kjolene. Merket med den opprinnelige grunnleggeren Roy Halston har nå fått ny sjefsdesigner og kjolene er inspirert av New York og 1970-tallet. Carrie stråler i kjoler fra Halston Heritage flere genger i filmen, og selv synes jeg de er nydelige. Rene farger og utradisjonelle snitt, love it! Kjolene ligger på rundt 2000kr.
annabel

annabel

21, Oslo

Går siviløkonom på BI. Interesserer meg veldig for mote og klær og har laget en moteblogg for å dyrke min lidenskap. Håper dere liker det dere ser :) Kontakt meg på: annabel.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits