mai 2011

Goldmine





Jeg har lenge vært på utkikk etter et kult statementsmykke, og falt helt for smykkene fra Goldmine jeg så på Lilisfashoion.com. Smykkene lages av Line og er helt unike da det finnes kun x antall av hvert smykke. Jeg var så heldig at jeg fikk komme hjem til Line og velge fargekombinasjonen selv. Valget falt på neonorange tråd og grønne stener. Dette blir perfekt til enkle singletter og sommerbrun hud, gleder meg allerede til å bruke det!

Smykkene selges på Magmalou. 


Yellow shoes


Prøvde disse gule skoene på Zara her om dagen og falt helt for de. De har en perfekt høyde og var gode på. Tenk disse til en flare bukse, eller hvor kule de hadde vært til en jeans-shorts. Fargen fresher opp alt!


29.05.11





Bukse: Zara, belte, kjede og topp: H&M, jakke: Bikbok



Dagens outfit





Jakke: Helmut Lang, topp: Bikbok, skjørt: Mango, armbånd: Yvonne Kone, sko: Carin Wetser

Er veldig fornøyd med min nye jeansjakke fra Helmut Lang, kjøprt på Høyer.


Gårsdagens

Jakke: H&M, skjørt: Zara, sko og veske: Alexnader Wang


Det nye



Her er resultatet. Hva synes dere?


I det nye



I dag kommer en ny utgave av DET NYE i butikkene. I denne utgaven har de tatt en liten titt inn i klesskapet mitt. Gleder meg til å se resultatet på trykk så jeg får komme meg ned til butikken.


Todays



Jakke: Zara, cardigan: Malene Birger, topp: Helmut Lang, shorts: H&M, støvler: Hunter, veske: Alexander Wang


Yesterday



Jakke: Patrizia Pepe, topp: Zara, bukse: H&M trend, sko: Bianco, veske: Celine


Simple and clean


Dagens inspirasjon - vakre Hanneli. Noen ganger er det enkle ofte det beste. Miksen av dueblått og beige er fantastisk nå på våren. Mulberryvesken i jeansstoff er ikke så ille den heller..


Shoppingkveld på Høyer


Høyer Eger er glad i eventer, og i morgen skal vi arrangere et i samarbeid med magasinet Henne. 

Du kan ta med deg noen venninner, kollegaer, mødre og svigerinner og melde deg på linken under!

Dere vil få velkomstdrink og cupcakes, og vi har goodie-bags til de første 50. I tillegg gir vi dere 15 % på vårens kolleksjon hos Høyer. 

Kvelden vil vare fra kl 19.20 - 22.00.

Meld deg på HER!


23.mai.2011



Jakke: H&M, topp: Seven, bukse: Bikbok, sko: Shoe Lounge


Details


Er veldig fornøyd med min nye gule neglelakk fra YSL no 138. La merke til at den faktisk matcher armbåndene som er fra H&M.


om en måned..







Om akkurat en måned reiser jeg til New York. Her skal vi være i fire dager før vi drar videre til Miami og avslutter det hele med cruise i Karibien. 

Jeg gleder meg så mye!

Bildene er fra vi var i New York i september. Mitt favorittreisemål!


Velkommen til mitt hjørne



?



Var en tur innom H&M gården i går for å se på det ferdige resultatet. Må si det ser superbra ut! Det var rart å se seg selv henge på veggen, men veldig stas!

Håper dere får tatt turen innom og får litt inspirasjon til festivalsommeren.


H&M LOVES Music and fashion



Foto: Herman Dreyer

Her er bildet jeg tok forrige fredag i forbindelse med H&M LOVES MUSIC AND FASHION. Nå er siden oppe og dere kan begynne laste opp bilder eller stemme på de du synes fortjener å bli Norges "Music & Fashion" ikon. Konkurransen vil pågå ti 1. juli og hver uke kåres det ukesvinnere som går videre til finalen.  

Jeg har vært så heldig å få sitte i juryen og gjesteblogge sammen med Maya Vik fra Montée og Celine Aagaard som er redaktør i Mag og skriver bloggen Hippie Hippie Milkshake.

Gleder meg veldig til å se og bli inspirert av alle bildene deres.


Dagens outfit


Topp: Ane Mone, bukse: Nolita, belte: Miss Sixty, boots: Sendra, veske: Cala and Jade


Rødt skjørt


Elsker dette asymmetriske, røde skjørtet! Perfekt å style sammen med andre knallfarger og knallfargede lepper slik det er vist her. Må nok en tur innom H&M en av de nærmeste dagene.


 

17. mai kveld







Kjole: Fornarina, jakke og kjede: H&M, sko: Office, veske: Alexander Wang, solbriller: Cutler and gross


Gratulerer med dagen



Bunaden er fra Buskerud. Håper alle har hatt en fantastisk dag!


Dagens





Kjole: Bikbok, smykke: H&M, sko: Office, veske: Cala & Jade


a Rainy day





Topp: Mango, jakke: Diesel, bukse: Bikbok, sko: Acne


14. mai







Jakke: Day, topp: Zara, skjørt og kjede: H&M, sko: Bianco, veske: Celine

I dag har jeg lest til eksamen. Hver dag er lik enten det er lørdag eller tirsdag, det må leses. Gleder meg veldig til å bli ferdig! Det er viktig å kose seg litt i eksamenstiden også så i dag koste jeg meg med en lunsj på Nodee.


H&M LOVES







Skinnjakke, kjole, belte og armbånd: H&M, sko: Mexicana, veske: Marc by Marc Jacobs

Nå begynner snart en ny runde med "H&M loves" konseptet og denne gangen har jeg vært så heldig å få sitte i juryen og gjesteblogge på siden. Var på H&M gården i dag og plukket ut mine favoritter som skal samles på en vegg. Dette er så gøy! Veggen skal visst være oppe allerede neste fredag. Tok bilder i dette antrekket som kommer til å henge på veggen sammen med klærne. Er så spent på hvordan det ble! 

Denne gangen er temaet "H&M LOVES MUSIC AND FASHION"

Temaet er altså festival og fashion.. Blir veldig spennende å komme igang. Sier i fra med en gang siden er oppe! 

 


Cala & Jade



My new love... Cala and Jade fra Høyer.


Todays outfit





Bukse og sko: Zara, genser: H&M, veske: Cala & Jade


LOVE THIS!


Veske fra Ralph Lauren Collection. LOVE IT! Den er perfekt til en boheminspirert look denne sommeren. Jeg kom på at jeg har helt glemt å vise min nye veske fra Cala and Jade. Ligner litt på denne.. Skal poste bilde når jeg kommer hjem i dag.


Mulberry AW11 pressevisning

Fikk et fint handlenett. Det er jo perfekt til å ha sko eller bøker i.



Falt helt for denne Alexaen som faktisk er i stoff. Den er i butikk nå(fra sommerkolleksjonen).



Endelig er jeg tilbake. Har faktisk savnet å oppdatere, men har rett og slett ikke hatt tid da jeg har hatt fem eksamner på syv dager. Feiret med en liten tur innom Mulberry for å se på AW2011 kolleksjonen. Veldig mye fint! Likte spesielt godt fargene, har veldig lyst på en mørk rød veske til høsten. Det var dessverre ikke lov til å ta bilde av de nye veskene, men kan legge ut litt produktbilder senere.

Etterpå spiste jeg en koselig lunsj på Olivia sammen med min beste venninne Mari og Hanne. Nå blir det total avslapning, og hvor perfekt er det ikke da at et nytt Costume lå i postkassen. 

Lover bedre oppdateringer fremover for nå er den mest stressende perioden er heldigvis over.


Knallfarget belte



Jakke: H&M trend, belte: Marc by Marc Jacobs


Sunday








Jakke: Day, topp: Zara, kjede: J Crew, bukse: J Brand, sko: Shoe Lounge


Strikket og heklet


Strikkede og heklede plagg er et must i sommer. Min snille mamma er nå i gang med å hekle et skjørt til meg og jeg gleder meg veldig til å se resultatet. I sommer vil jeg lære meg å hekle selv. Tenk så mye fint man kan lage! Og det beste av alt er jo at man får noe ingen andre har.


Dagens outfit







Topp: Zara, cardigan: Top Shop, bukse: Stitchs, sko: Bianco, kjede: Camilla Prytz, veske: Mulberry


New in


Ny shorts fra H&M trend. Har hatt lyst på denne helt siden jeg så bilder på diverse blogger av sommerkolleksjonen til H&M på deres pressevisning i høst. Nå fant jeg den endelig i butikk! Elsker skinnplagg og denne kommer til å bli superkul til romantiske topper.

Må bare beklage lite antrekksbilder, men jeg har hatt eksamen både i dag og i går. Lover at det vil komme bilder i morgen.


Fantastiske Blake


Måtte bare poste dette bildet. Blake ser bare bedre og bedre ut med den nye rødlige hårfargen. Var litt skeptisk i starten, men nå synes jeg fargen virkelig er helt nydelig. Får nesten lyst til å farge håret selv..


H&M HØST 2011



?

?

?

?

?

?

?

?



Så mye fint! Jeg simpelthen elsker fargene! Jeg blir bare mer og mer imponert over hvor bra designet og kvaliteten til H&M, spesielt plaggene fra H&M trend. Blir alltid fristet når jeg drar innom.


En liten prat



Tok en liten prat med moteportalen Modette.no i dag. Et utrolig bra nettsted som har samlet de beste motebloggene i Norge. Jeg har blitt avhengig av å sjekke siden hver dag da de oppdaterer hyppig, i tillegg til å ha mange inspirerende bloggere det er verdt å følge med på.

Les intervjuet her.


04.05.11





Blazer og topp: Zara, shorts: Bikbok, veske: Alexander Wang, sko: Acne


Long bob


Synes Ashley Olsen sin lange bob er veldig fin. Er veldig lei av håret mitt om dagen og vurderer en forandring, men er alltid så redd for drastiske endringer. Har hatt halvlangt hår med blonde striper siden syvende klasse og gjorde for første gang en forandring da jeg farget det mørkere i vinter. Nå er jeg sugen på noe nytt, men vil jeg angre hvis jeg klipper det kort? Har jo alltid hatt lyst til å spare til langt hår. Hva synes dere om denne frisyren? 


Todays outfit





Genser og bukse: Zara, belte: H&M, sko: Topshop



Rosa shorts


Synes denne rosa shortsen fra Isabel Marant er veldig kul (så lenge den styles riktig). Rumi fra fashiontoast ser superfresh ut i den.


1. MAI



Jakke: Hunkydory, skjørt: T by Wang, genser: Mango, solbriller: Cutler and Gross


Blake Lively with red hair



Hva synes dere? Jeg er litt usikker, men hun kler jo alt! Må nok si jeg likte hun bedre med det mørk blonde håret. I denne kjolen minner hun veldig om Ariel i "den lille havfruen".


Gårskveldens







Topp: H&M, kjole: Helmut Lang, sko: Bianco, kjede: Camilla Prytz, armbånd:Yvonne Kone, veske: Celine


annabel

annabel

22, Oslo

Går siviløkonom på BI. Interesserer meg veldig for mote og klær og har laget en moteblogg for å dyrke min lidenskap. Håper dere liker det dere ser :) Kontakt meg på: annabel.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits