H&M julekalenderI morgen kl 14:00 kan du møte meg på H&M i Bogstadveien. Jeg fikk oppgaven "sporty venninne", så om du har lyst til å vinne dette sporty antrekket må du svare på dette spørsmålet:

 Hva gjør du for å komme i julestemning?

Kommenter her, eller møt opp på H&M Bogstadveien i morgen kl 14:00. Gleder meg til å se deg! (Om du ikke bor i Oslo sender vi selvfølgelig gaven)


35 kommentarer

Netteh

02.des.2011 kl.09:36

For å komme i julestemning må familien være samlet. Vi må også synge julesanger sammen og pakke opp gaver. Denne jula blir nok den fineste julegaven, for jeg blir nemmelig tante :-)

Maiken

02.des.2011 kl.09:52

For å komme i julesteming må jeg først bli ferdig med alle eksamene, så dra hjem til nordnorge og endelig få være med familien, der pynter vi huset og samler oss i sofan og setter på svenskbarnetv tatt opp fra julen ca 1993 mens vi hører på julemusikk og mamma styrer på kjøkkenet :)

Linh

02.des.2011 kl.10:17

Setter på julemusikk mens jeg pakker inn gaver. Og ikke minst sitte og planlegge juleantrekk til de ulike anledningene =)

katrine nicole

02.des.2011 kl.10:51

Har en tradisjon som jeg måå gjennomføre hvert år for å få den ekte julestemninga..

Når jeg har funnet riktig gave til riktig familiemedlem eller venninne, og vet de kommer til å like gaven. Må også samle venninnegjengen for å se "love actually" og spise julekaker. Juleballkjolen må være i boks, og treningsprogrammet gjennomført. :)

Når de punktene er gjennomført er alltiid julestemningen på plass, og jeg ser frem til å bruke juleferien med nærmest familie.

Ha en fin desember:)

Sunniva

02.des.2011 kl.11:00

For å få julestemning trenger man: *snø *mandariner *pepperkaker *gløgg *julemusikk. Er to-tre av disse på plass, så sitter julestemningen som et skudd. :)

Louise

02.des.2011 kl.11:05

For å få julestemning tenner jeg det første lyset på adventskrantsen vår. Det er ikke så viktig med klementiner, gløgg, marsipan og alt det der, men lys gir en indre varme og ro - noe i alle fall jeg forbinder med juletiden :-)

Marie

02.des.2011 kl.11:43

Julemusikk, stearinlys, gløgg, pepperkaker, kakemenn, votter, familie middager og koselige kafé turer med venner og varmsjokolade!

Hanne

02.des.2011 kl.11:44

For å få julestemning trengs det hvertfall litt snø, høre på masse julemusikk mens jeg lager peppekaker og pynter til jul!

linn

02.des.2011 kl.12:21

for å få julestemning har jeg juleverksted for min samboers barn og hans niese og nevø. vi lager nisser og engler å baker pepperkaker mens vi hører på julemusikk :) glade og forventningsfulle barn gir masse julestemning!

Emma Nedal

02.des.2011 kl.13:18

For å komme i julestemning liker jeg å gi små overaskelser til andre. Jeg liker å høre på en god overdose julemusikk. Jeg liker røkelse. Jeg liker å prøve alle julekjolene mine, og bare se frem til alle festlighetene jeg har i vente. Jeg liker stearinlys. Jeg liker å spise julemenn, og drikke gløgg og høre på julemusikk samtidig som jeg pakker inn julegaver til de som betyr noe. Åhh, jeg elsker jul!

Liza

02.des.2011 kl.13:31

Hører på julemusikk, tenner lys og pynter rommet. Ser også på Hjemme Alene :)

evaaskagen

02.des.2011 kl.13:39

Jeg får så sykt julestemning når jeg pynter til jul mens jeg hører på julemusikk og så må det selvfølgelig snø ute! :)

kristine

02.des.2011 kl.13:46

For å komme i julestemning må jeg tusle i jule-pyntete butikker og bruke pengene mine på alle andre enn meg selv :)

nicoline

02.des.2011 kl.13:56

jeg har aldri hatt noen særlig julestemning, men det skyldes ting knyttet til julen som har skjedd i oppveksten. i år er alt annerledes, så jeg gjør alt jeg kan for å legge ting bak meg og starte på nytt. jeg hører på Sunturns sitt julealbum "Christmas" hele tiden. Sunturns består av favorittguttene mine fra musikknorge, og åh, den plata er bare superfin. jeg tilbringer mye tid med pappaen min, jeg fyrer i peisen i hver dag og hodet mitt planlegger julegaver døgnet rundt. jeg passer på å ha telys, julestjerner og syvarmede lysestaker i hele huset. dessuten drikker jeg gløgg og spiser pepperkaker så ofte jeg kan, helst i selskap av de personene jeg elsker aller mest i hele verden. for meg er familie nøkkelen til alt godt - også julestemning.

Camilla

02.des.2011 kl.14:22

Se på deg a! <3 fineste bellen!

Tiril

02.des.2011 kl.16:41

Jeg kommer ikke i julestemning før snøen har falt, jeg har bakt pepperkaker, vært masse med familien og hørt på julesanger. Hjemme skal det være pyntet med alle smånissene våres, klementiner og hasselnøtter på bordet og røkelse! Det er ikke ordentlig jul før vi har tatt frem englespillet vårt når vi skal ha familiefrokost julaften, og hele familen er samlet i stua for å se på tre nøtter til askepott og koser oss med hver vår julestrømpe med hvert vårt juleblad i :)

Astrid

02.des.2011 kl.16:57

For å komme i den rette stemningen setter jeg på "Lys i mørket" med Oslo Gospel Choir med Mia Gunnersen og Bjarte Hjelmeland i spissen. DET er den perfekte juleplate! Ellers er sneen og alle de fine julelysene rundt omkring med på å få julestemningen opp. Og ikke minst, når vi er med bestefar og hogger juletreet!

Ruth Iren Raudi

02.des.2011 kl.18:05

Ingenting hjelp på julestemninga som baksten og koslige, mørke kveldar sammen med familie og venner.
Lykke til i morgen, plutselig kommer jeg innom

Heitard

02.des.2011 kl.18:26

Baker kakemenn og bygger pepperkakehus med mine nærmeste :)

oddveig

02.des.2011 kl.18:32

Må høre O Helga natt med Rein Alexander.

gina r

02.des.2011 kl.19:06

Kurt Nilsen og Kringkastingsorkesteret, lussekatter, snøfall og julelys i vinduet.

Pepperkaker og kakemenn kommer så tidlig i butikkene at jeg de siste årene ikke har følt like stor julestemning når jeg spiser dem, dessverre.

Kathrine H F

02.des.2011 kl.19:42

Drar på hytta med familien! Ingenting sørger for julestemning som å sitte under et teppe, med fyr i peisen, bekmørk himmel ute og masse familie rundt! Sleng gjerne inn litt kakao eller gløgg, så blir det perfekt.

Mea

02.des.2011 kl.20:06

Jeg får julestemning av å ligge inntullet i et varmt teppe på sofaen mens jeg ser på Jul i Blåfjell, av å bake smultringer med mormor og brødrene mine, av å hjelpe mamma med å pakke inn julegavene med nostalgisk julemusikk. Jeg får julestemning av å pynte juletreet lille julaften, med Kvelden før kvelden i bakgrunnen. Og ikke minst får jeg julestemning av å spise pinnekjøtt og åpne gaver på julaften med den fine familien min! :)

Lene

02.des.2011 kl.20:12

Nå har akkurat datteren min og jeg satt "nellikspiker" i en appelsin, som vi har pyntet med i stuen. Det lukter herlig jul, og fikk meg i skikkelig julestemning! Hun går å lukter på den hele tiden..... :)

Helene

02.des.2011 kl.21:29

Julesanger, The Holiday, pepperkakebaking og pynting, og så klart masse julemarsipan!

Tina

02.des.2011 kl.21:44

For å komme i julestemning så tenner jeg minst 15 starinlys, henger opp julestjerna, finner frem julebrusen, spekeskina og røkelaksen, og setter på Love Actually. Da er det jul da.

Nora

02.des.2011 kl.23:28

Det er ingenting som får meg i julestemning mer enn musikk. Gamle klassikere eller nye spiller ingen rolle, alt får meg i stemning. Kombineres dette med venner, familie, mandariner og pepperkaker er julen der "in no time". Litt snø hadde heller ikke gjort noe ;)

Thea

03.des.2011 kl.01:18

mandariner er en utrolig viktig tradisjon for meg. mandariner, julebrus og juleskum og love actually på en helt vanlig hverdag er jul (med masse stearinlys). jeg får også veldig julestemning av å pakke inn koselige gaver til venner og familie, med masse søte detaljer - samtidig som jeg hører julesanger. personlige gaver er det beste i hele verden.

Cindy

03.des.2011 kl.03:36

Det å komme i julestemning er en ganske lang prossess som varer fra slutten november og helt til selveste julaften er over...: Lager kjøttrull sammen med mamma, passer på å se opp på nordlyset og stjernene når jeg er ute, tenner stearinlys, drikker kakao som består av ca 80% melkesjokolade og 20% melk, syr/strikker/tegner ting som venner og familie skal få i gave, stresshandler julegaver i siste liten, pynter til jul hjemme hos foreldrene mine med pynt som er så nedslitt at det nesten blir mer stygt enn fint -men tradisjonsrikt og koselig. Helt til slutt ser jeg på Grevinnen og hovmesteren, tar på en fin kjole og nyter julaften sammen med altfor mange slektninger rundt et litt for lite bord.

:)

03.des.2011 kl.08:32

hei Annabel.... (søsteren min)

jeg kommer i julestemning når du og Pettern kommer på julemiddag på mandag... Håper jeg vinner...

klem fra Synne

Martine

03.des.2011 kl.10:36

Hver jul samles mormor, kusinene mine, tanten min, mamma, søsteren min, brødrene mine og jeg til pepperkakebaking. Det er en tradisjon vi har hatt fra jeg var liten og jeg kommer i skikkelig julestemning! Krydderduften sprer seg i huset og jeg er temmelig sikker på at ca like mye deig som brukes til å lage pepperkaker, spises rå. Deigen er jo best! For å øke julefølelsen hører vi på Chris Rea og andre juleklassikere i bakgrunn. Åh, jul med din glede og barnlige lyst!

Mona

03.des.2011 kl.10:45

Jeg får julestemning når julegavene pakkes inn, mens jeg hører på julemusikk, drikker gløgg og spiser pepperkaker. Den ultimate julestemningen kommer nok allikevel på julemorgenen da en ser på Tre Nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen og Jul med Donald Duck & co!

Malin

03.des.2011 kl.13:46

Jeg kommer i julestemning når pakkekalenderen henges opp, når jeg er med venner og familie, spiser grøt, drikke julebrus, hører på koselig julemusikk, baker julekaker, går på juleforestilling og pynter huset med tradisjonell julepynt!

Victoria

04.des.2011 kl.21:17

Får å komme i julestemning pleier jeg blant annet å bake, se gode julefilmer sånn som 'Tre nøtter til Askepott', følge med på NRKs barne-tv julekalender og dra på juleshopping med venninene <3 Det er jul det!! :)

Skriv en ny kommentar

hits